Digitalt är normalt!

Daniel Forslund presenterar huvuddragen i det nya offensiva liberala program som tagits fram för att fortsätta resan mot mer digitalisering och en mer modern och innovativ hälso- och sjukvård i Stockholm och i Sverige.

Digitalt är normalt, digital vårdgaranti, forskning som kärnuppdrag för hela vården, starkare partnerskap och mer samverkan för att stärka Sveriges roll som ledande Life science-nation. Se Daniel tala om det nya hälso- och sjukvårds programmet här!

Liberalerna har en stark och omfattande reformagenda för svensk hälso- och sjukvård. Vi tar kraftfulla initiativ för att bidra till att Sverige som land och Stockholm som region ska nå målet om att bli världsbäst på e-Hälsa 2025. Med våra förslag och vår reformagenda hoppas vi att fler får upp ögonen för detta viktiga område. Det är bra för landet, för vården och för medborgaren och patienten.

2 reaktioner till “Digitalt är normalt!

Kommentarsfunktionen är stängd.